Binnenkort
Volg ons op...
Facebook Facebook
Hyves Hyves
Twitter Twitter
TOTAL CHAOS (USA) + GEWAPEND BETON + SUBROCKERS
vrijdag 8 juni 2012 - 21:00 - Punk/Punk Rock
total chaos.jpg

Total Chaos (US) is al meer dan 20 jaar bezig met het verbeteren van de wereld door middel van het maken van maatschappij kritische punk muziek. In Californië hebben ze al meerdere benefiet organisaties opgericht en benefiet concerten gegeven. Tegelijkertijd hebben ze een van de hardste en meest controversiële punk albums ooit door Epitaph uitgebracht gemaakt. In 1998 hebben ze een record verbroken door 150.000 albums te verkopen, toentertijd een unicum in het genre. Vandaag de dag maakt de band nog steeds album na album en zijn ze nog steeds niet van visie op de wereld veranderd. Houd je van hardcore punk, goth punk, pop punk, straight edge of juist van street punk? Het genre punk maakt niet uit; Total Chaos brengt het allemaal samen met hun stampende punk rock!

Website

Gewapend Beton is een Amsterdamse punk band, begonnen in 2003 beïnvloed door UK 82 punk. Inmiddels bestaan ze al een hele tijd en hebben ze zich laten beïnvloeden door bands als Poison Idea, Bad Brains, Zero Boys en Reagan Youth. Ze omschrijven hun stijl als een mix van UK punk en US punk met een vleugje Nederlandse punk. Ze touren ontzettend veel en hebben al meerdere releases op hun naam staan, komt dat zien in Bazart!

Website

 

 

SubRockers is de nieuwste sensatie in de underground Rock ‘n’ Roll scene. SUB staat voor subcultuur en Subterranean (ondergronds). ROCK staat voor harde rock. De band is een combinatie van bandledenvan Antidote, Disturbance, I-Reject en Dicemen, dus dat belooft heel wat!

 

Tickets via EasyTicket

Uit dezelfde maand