Binnenkort
Volg ons op...
Facebook Facebook
Hyves Hyves
Twitter Twitter
SECTOR B MET NOCX + NEON LANE
vrijdag 4 mei 2012 - 21:00 - Industrial
nocx.jpg

NOCX bestaat uit twee heren die van oorsprong metalheads zijn, maar nu maken ze dansbare industrial muziek! Geïnspireerd door 80's synthpop en techno/hardcore uit de jaren 90, en beïnvloed door bands als Combichrist, Grendel en Nachtmar komen zij met visuals van VJ Frank een feestje bouwen in Bazart!

Website 

Neon Lane is een Haagse industrial rock band, beïnvloed door het geluid van o.a. Zeromancer, Type O Negative en Rammstein. Ze proberen een zo uniek mogelijke muzikale ervaring te zijn: Synthesizer modules gemengd met vervormde drums, diepe gitaargeluiden en duistere teksten. Ze zijn in ieder geval niet het doorsnee radiovriendelijke geluid, maar lekker rauw en natuurlijk vooral hard!

Website


DJ M4rc kennen we uit de bekende industrial act Grendel. Naast Grendel en Shiv-r reist DJ M4rc de wereld rond om als DJ bekende industrial feesten op z'n kop te zetten. Hij heeft onder andere op de volgende feesten gestaan; Das Bunker (Los Angeles), Vampire Party (Antwerpen), Synapsi (Helsinki) en Infest (Bradford)en komt nu Bazart op z'n grondvesten te laten schudden!

Website

 

 

Uit dezelfde maand